понеделник, 17 април 2017 г.

Angličan Jonny Bairstow podepíše novou smlouvu tříletou s Yorkshire

Jonny Bairstow podepsal tříletou smlouvu s Yorkshire. 26-letý je v Jižní Africe s Anglií, který začne třídenní warm-up zápas v Potchefstroom v úterý.

Bairstow zůstane s krajskými mistrů nejméně do roku 2018, když vstřelil 1,108 divizi jeden běží v 92.33 v minulé sezóně.

„jsem rád, že se podpis nové smlouvy," řekl Bairstow. „Měli jsme ohromnou sezonu, zvedání titul kraj pro druhé následné období.Je skvělé být součástí kultury, kde vítězství a úspěch je v jádru toho, co pohání tým on.Jonny Bairstow jistý, že i Anglie může zvýšit na South Africa výzvu Celý článek

„Hráči jsou určeno více než kdy jindy, aby zaji stili, že budeme pokračovat v nastavení srovnávací vysoko.Je tipování na Bet365 to vzrušující čas být součástí Yorkshire a Anglie kriketu a těším se na pokračování s cílem přispět k úspěchu obou týmů.

„Z Anglie hlediska si užívám, že jsou součástí národní set-up a připravit Bet365 online bonus dobře tady v Jižní Africe pro zahájení testu zápas v Durbanu na Boxing Day."

Bairstow se mírně dopředu Jos Buttlerovi v Anglii zúčtování a udrží branka v prvním testu .

Jeho ředitel kriketu v Yorkshire, Martyn Moxon, řekl: „je to skvělá zpráva, že Jonny podepsal dne.


Byl velkou součástí našeho úspěchu v posledních několika letech. Jak všichni víme, že je velmi talentovaný hráč kriketu.

„Je zrání a je nedílnou součástí toho, co děláme.Jeho nejlepší léta jsou ještě před námi. Mám velký obdiv k Jonnyho a jeho talent. Doufám, že může naplnit svůj plný potenciál v nadcházejících sezónách.

„V další fázi na něj bude dosažení shody ve svých představeních s Anglií. Má velkou šanci v Jižní Africe ke splnění svých cílů, proti jednomu z nejlepších švů útoků na světě. všichni budeme sledovat v naději, že on a ostatní kluci Yorkshire uspět."

Bet365-Vyzvednout svůj bonus

Няма коментари:

Публикуване на коментар