петък, 14 април 2017 г.

Indie a Južnej Afriky uspokojiť s remízou v dažďom zničenej druhom testu

100. Testovacie

AB de Villiers 'vytratila do krotké žrebovania v stredu sa cyklonálna dažďa a mokré outfield ničiť štvrtý po sebe idúce deň medzi Indiou a Južnou Afrikou na Chinnaswamy Stadium M.

India dominuje to málo, čo hra bola možno v jednom dni, bowling z Južnej Afriky 214 pred otvárače Shikhar Dhawan (45) a Murali Vijay (28) zdvihnutý 80 behov, bez toho aby bola oddelená.

"Je to škoda, že sme stratili štyri dni test zápasu po tom, čo bol v tak silnej pozícii, "povedal domáci kapitán Virat Kohli, ktorého tím pôjde do tretieho testu na Nagpur od 25. novembra s 1-0 vedenia v sérii štyroch stretnutí.

"Iné ako to, že máme veľa pozitív, k toré môžeme vziať od prvého dňa, najväčší bytia Shikhar je knock z 45-nepárna, ho dostať späť do prúdu a medzi behy.

< p> "je to hráč dopad, urobil prácu za nás v minulosti, a to je veľmi nebezpečný hráč.Jeho späť v dôvere je pre tím vždy povzbudením, "povedal Kohli, ktorý vedie Indiu vo svojej prvej domácej sérii. Jeho opačné číslo Hashim Amla bol šťastný pre De Villiers, ktorého fluent 85 bol Osamelý jasný bod v chýbajúcom displeji návštevníkov, aj keď kapitán Proteas cítil, že zápas mohol ísť tak či onak.

"Nerobili sme to veľmi dobre, ale myslím, že hra bola pripravená.V druhom alebo treťom dni ste nikdy nepoznali, ako by sa hra mala vyhnúť, "povedal Amla.

V priebehu troch dní bol zbitý na otáčajúcom sa otáčaní v otvárači série v Mohali v Južnej Afrike zradil zraniteľnosť v Bangalore Rovnako ako s ôsmimi hráčmi, ktorí podľahli indickým fanúšikom v ich prvom inningu.

Amla povedala, že tím sa bude snažiť hrať lepší kriket v Nagpure. "Máme dlhú dovolenku v týchto daždivých dňoch, všetci veľmi chcú vrátiť sa do parku. Tešíme sa na Nagpur a dúfajme, že zahráme lepší kriket. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар