сряда, 13 септември 2017 г.

Új Biathlon Fegyverek: Oxigén Szobák és "Runner"

A cseh biatlonisták új fegyvert kaptak a globális verseny leküzdésére. A Jablonec-ben hétfőn ünnepélyes megnyitó ünnepséget nyitott meg a modern technikával felszerelt felújított központ. Ez magában foglalja az úgynevezett "hipoxia" -ot is, ahol különféle tengerszint feletti magasságban várja Önt, úgy néz ki, mint egy normális szoba egy szállodában vagy hostelben. Ágy, asztal, székek. A falon lévő érzékelő azonban nem normál szobatermosztát. A 2200-as érték rajta van, ez egy magasság, amelyet mesterségesen szimulálunk itt. "De még mindig hozzá kell adnia a Jablonec magasságát, ami 500 méter," mondja Ondřej Rybář, a biatlon csapat vezetője.Körülbelül 2700 méter tengerszint feletti magasságban vagyunk.

Az Oxy sátrak nem újak a sportolók előkész� �tésében. Azonban a Jablonec az első ilyen egység bet365 sportfogadás bónuszok az országban, ahol közvetlenül élhet. A cseh biatloncsillagok, Gabriela Koukalová, Eva Puskarčíková és Michal Krčmář néhány nappal itt tölthetik el a versenyeket. "Érkezésükkor részlegesen rendeztek volna be, és nem ilyen csapás volt számukra.Hogy még a versenytársak az alföldi versenyezni érkezőknek például a Pireneusokban, „mondta a halász.

biatlon központja közelében található központjában Jablonec közel 30 év után a rekonstrukció több mint 60 millió, de most kiterjesztették és elérte a legmagasabb technológiai színvonalat. „Biatlon növekszik, szert sportolók és edzők, így volt egy pár évvel ezelőtt azt mondta, hogy a központ érdemelt volna rekonstrukció. Az eredeti koncepció az volt, csak mintegy egyharmada, de sikerült az olimpia Szocsiban és hirtelen rájöttünk, h ogy akkor több „, mondja a fejét Jablonec biatlon csapat Jan Matouš.

A légzés szoba szimuláló bet365 internetes sportfogadás magasságban nem az az egyetlen új biatlon-központ, amit kínál.A második büszkeség a speciális görgőspálya. Ők "futónak" nevezik, de a valóságban ez egy masztodont, amely rögzíti az egész épület kiterjedését, és be kell szereznie a darut. "Olyan kínzási szolgáltatás lesz, amely biokémiai tesztként szolgál majd, de képzési és benyújtási technikákra is, mert a szoba kamerákból fog bet365 kifizetés nézni. Lehetőség van arra, hogy a versenytársak a vászonra tervezzék a pálya profilját, hogy valóra váljon "- mondja Rybář vezérigazgató.


Hasonló „taposómalom" még sehol a bet365 online fogadóirodák Cseh Köztársaságban található és csak néhány ország a világon.

A biatlon székhelye Jablonec is modern kényelmi kenőanyagok sejtek regenerálódását egység, szauna és egy nagy fedett garázs. "Mindannyian fontos számunkra.Ha a bet365 mobil sportfogadás legjobbak közé akarunk lenni, akkor készen kell állnunk a világra a felkészülésben "- mondja Ondřej Rybář.

Няма коментари:

Публикуване на коментар