неделя, 23 юли 2017 г.

Ronaldo najskôr premenil chybne odpískaní penaltu, potom utiekol Messimu

Pred štartom sezóny mali zhodne 77 gólov. Hneď v prvom zápase však Ronaldo o tri góly utiekol. Real Madrid vďaka tomu porazil Šachťor Doneck 4: 0.

"Nebudem klamať - góly a rekordy ma samozrejme teší. Som pyšný, ale nesmiem zabudnúť na spoluhráčov, ktorí mi toľko pomáhajú. Navyše rekordy nie sú mojím hlavným cieľom. Tým sú tímové tituly, "vyhlásil Ronaldo.

Trojnásobný držiteľ Zlatej lopty skompletizoval hetrik počas necelej polhodinky v druhom polčase.

Prvý gól strelil z penalty. Hoci pokutový kop chorvátsky rozhodca Ivan Bebek odpískal nesprávne, pretože kapitán ukrajinského tímu Darijo Srna rukou nehral, ​​loptu ho trafil do chrbta.

Druhý gól pridal rovnako z penalty. Tentoraz obranca Márcio Azev edo rukou skutočne hral.Mimochodom, pre Ronalda to bola jedenásta trefa z pokutového kopu v Lige majstrov, čo je tiež rekord.

Tretíkrát sa presadil v 81. minúte, keď hlavou doklepol do brány loptu vyrazený brankárom Andrija Pjatovem - 4: 0.

"Bol to dobrý zápas. Výsledok možno trošku klame, pretože Šachťor bol silným súperom a hral dobre. Zápas dosť ovplyvnilo vylúčenie skraja druhého polčasu, po ktorom bol vlastne koniec, "premýšľal Ronaldo.

Portugalský útočník strelil v dvoch posledných súťažných zápasoch osem gólov. Do formy sa dostáva aj celý Real Madrid, ktorý cez víkend zmietol v lige Espaňol Barcelona 6: 0.

"Sme na správnej ceste, darí sa nám a získavame sebavedomie. Ale liga aj Liga majstrov sú dlhodobej súťaže. A my sme ešte nič nevyhrali.Musíme pokračovať v tvrdom tréningu a udržať výkonnosť celý rok, "vyhlásil Ronaldo.

Ten si opäť vyslúžil pochvaly od spoluhráčov i trénera Rafaela Beníteza.

" Dobre viem, čo Cristiano vie. Máme najlepšieho hráča na svete, čo budem opakovať, kedykoľvek sa ma spýtate, "usmieval sa madridský kouč, ktorý v lete vystriedal Carla Ancelottiho.

A obranca Nacho dodal:" Dávať góly Cristiana nikdy neomrzí. Moc dobre vieme, ako dôležitým hráčom pre nás je. "

V posledných dňoch to Ronaldo opäť potvrdil. Jeho arcirival Messi môže zareagovať v stredu večer, kedy jeho Barcelonu čaká zápas na ihrisku AS Rím.

Ronalda, ktorému na 80 gólov v súťaži stačilo 116 zápasov, však môže hriať: "Bol to pre nás dobrý večer.Dali sme štyri góly, vyhrali sme prvý zápas…Skrátka slušný vstup do Ligy majstrov. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар