четвъртък, 20 юли 2017 г.

Sluckij sa nevzdáva. Trénerského cára z CSKA zocelil pád plný utrpenia

Takto to bolo: 19-ročný brankár, ktorý začína profesionálnu kariéru, stretáva susedku. "Zatúlala sa jej mačka na strom. Ja nikdy v živote na žiaden nevyšplhala, ale nevedel som odmietnuť, "líčil Sluckij pre Sovietskij Sport. "Hovorila: Je jeseň, konáre sú krehké. Jedna sa podo mnou zlomila. Dopadol som na koleno a na tvár z výšky tretieho poschodia. "

Zranenie bola" nezlučiteľná s kariérou ", utrpel otvorenú zlomeninu jabĺčka a otras mozgu. "Rok som bol v nemocnici; povedali mi, že nohu už nikdy neohne. Vydal som sa na dlhú a bolestnú cestu, "líči.

Kto vie, kde by Sluckij bol ako profík, stihol len 13 duelov. To, kde je teraz, svedčí o jeho sile, urputnosti, viere i erudíciu.Od roku 2009 velí futbalovému CSKA - v Rusku nie je veľa lepších a dries a aj v rámci Európy je to veľké angažmán. "Hráčsku kariéru som mal krátku. Ale trénerom som už od 22 rokov, "odmieta, že by vo svojich 44 snáď nebol dosť skúsený.

Ak bude Sparta pod tlakom, Vint Sluckého. Dávno to nie je trieska, čo skúsil šplhať na strom: oduté tváre pripomínajú legendu Valerija Lobanovského, ktorý "dynastické" vládol Dynamo Kyjev. Sluckij treba zvedie to isté s CSKA. Už s ním vyhral ligu, prvýkrát v klubovej histórii prešiel zo skupiny v Lige majstrov. bet365 stavky

Niekedy pri koučovanie vyzerá, ako by trpel, emóciami neplytvá.Novinári popisujú, že síce vie dokonale prečítať súpera, ale niekedy ho zaskočí počasie: obklopený moskovským snehom sedia v tričku a rozopnutom kabáte, vo žeravom letnom Permu naopak oblečie bundu.

Ako by prehliadal okolia pre futbal samotný. Pre CSKA dýchal a dýcha. Teda - ak nezakročí vyššie sily, čo je v Rusku národný záujem. Práve Sluckij môže byť tým, kto vlasť povedie na domácom MS v roku 2018.

Potom, čo pri národnom tíme skončil slávny Talian Fabio Capello, už platí: žiadni cudzinci. Vlastenectvo kypí i na trávniku a minister športu Vitalij Mutko vyhlásil: "Potrebujeme ruského odborníka a Sluckij je jednoznačne na zozname."

Pán nezlomnú ide na Spartu

Čo je proti?Dlhodobá zmluva s CSKA, ktoré nedáva možnosť súbežnej reprezentačný práce. "Žiadna ponuka nepadla a futbal nie je abstraktné vec. Až bet365 bonus nejaká príde, môžeme sa o nej baviť, "uviedol Sluckij.

A ak príde, len docenia jeho um. CSKA nemá rozhodne najväčší rozpočet ruskej ligy, napriek tomu je na špici, z veľkej časti koučovať zásluhou. P ozri nasledovné slová chvály.


Nikolaj Chuvalskij, prezident jeho exklubu z Volgograde: "Je bet 365 to nejerudovanější muž ruského futbalu, možno celej Európy. Encyklopédia! "

Victor Nevers, tímový lekár z Krídel Sovietov, kde Sluckij tiež pôsobil:" Je inteligentný, jemný človek, zároveň však dostatočne tvrdý kouč. Ak niečo chce, neustúpi ani o krok.Všetko robí s určitým cieľom, bet365 mobil nikto ho nezrazí na zem. "

Čudujete sa? Nezlomilo ho, keď v šiestich rokoch prišiel o otca, zaslúžilého boxerského šampióna. Keď sa rútil zo stromu dolu hlavou, povstal diagnózam napriek a bol ešte silnejší ako predtým. Preto patrí medzi veľmi uznávané kouča Európy. Preto bude Sparta k postupu musieť prekabátiť aj ho.

bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар