понеделник, 17 април 2017 г.

Nový Zéland upratať chvost sa vyhrať prvý test proti Srí Lanka o 122 behov

Trent Boultová trvalo dve rýchle góly po obede na pomoc New Zealand absolvovať 122-beh víťazstvo nad Srí Lankou na piaty deň prvého testu na University ovále v meste Dunedin v pondelok.

Návštevníci boli ujížděl pozor na 282, ktoré boli nastavené 405 beží na víťazstvo.

Sri Lanka boli 224-6 v poludňajšej prestávke pred Boultová schmatol oba Rangana Herath (šesť) a Milind Sarawardana (29) V prvých 20 minútach prostrednej zasadnutí pred nadhadzovačov Mitchell Santner a Doug Bracewell dokončená victory.New Zélande blíži sa na víťazstvo nad Srí Lanke v Dunedin čítajte viac

Santner ujížděl Dushmantha Chameera na 14, zatiaľ čo Suranga Lakmal opásaný štyri hranice vo svojom 23. skôr, než dopadol loptu rovno do Bracewell ukončiť zápas .

hostitelia skôr ťažil z dvoch mozgových explóziou špičkovými batsmen srílanských v rozšírenom prvom zasadnutí.

Obaja Angelo Mathews a Dinesh Chandimal vyzeral pohodlne na benígne ihrisku pred Mathews zlyhal hrať ranu a bol unikal na 25 Neil Wagner.

Chandimal potom tiež nedokázal ponúknuť šancu na dodanie Santner a bol chytený LBW pre 58.Pár, ktorý sa dal na 56 behov, boli obaja zamietnutý s výsledkom na 165.

Sri Lanka sa znovu na 109-3 a potreboval skóre 296 ďalšie behy od 98 do ďalšieho obdobia, aby sa dosiahlo štvrtý najvyšší úspešný beh chase v testoch.

Chandimal pozdvihol 10. testovacie pol storočia, keď vytiahol krátku loptu od Douga Bracewell až jemné nohu jeden, aj keď nebola schopná plne využiť ako obaja sa a jeho kapitán spadol krátko po nápoja zlomiť.

Kithuruwa n Vithanage bola tiež zamietnutá pred obedom, keď bol uväznený LBW Tim Southey pre obrannú hru a 38.

druhý zápas dva-overovacej série začína na Seddon Park v Hamiltone na 18. decembra.


Няма коментари:

Публикуване на коментар