събота, 15 април 2017 г.

Organizátori Davis Cupu sú presvedčení o bezpečnosti v Gente pre finále

Šéf Medzinárodná tenisová federácia, Dávid Haggertyho, povedal, že nepovažuje za odklad Davis Cupu a je presvedčený, všetky možné opatrenia boli prijaté, aby bolo bezpečné udalosť.

Zrážka medzi Belgicku a Veľkej Británii v Gente, ktorý začína v piatok v Flanders Expo, sa objavil v nejakej pochybnosti po tom, čo v okolí Brusel zvýšila teroristickej upozornenie na minulý víkend na najvyššej úrovni. Transport a školy boli zatvorené a športové akcie zrušená, zatiaľ čo vojaci hliadkovali v uliciach, pretože "vážneho a bezprostredného" hrozbou útoku.Lov pre jednotlivcov veril byť spojený s útokmi v Paríži pokračuje v tejto oblasti v Bruseli, a hoci šk ôl a systém metra sa vrátili otvorené v stredu, výstraha úroveň zostane rovnaká pre zvyšok week.How Leon Smith vzal Veľká Británia na pokraji Davis Cup slávy čítajte viac

Niektorí britskí fanúšikovia sa už rozhodli na cestách, ale HAGGERTY, ITF prezident, bol uistený, čo videl v Gente.

On povedal: "Chceme, aby sa ubezpečil, že hráči sú v bezpečí, fanúšikovia sú bezpečné, zamestnanci, všetci to tu

." je to veľmi vážne. Máme niekoľko stretnutí každý deň. Som veľmi šťastný, že mám skvelý personál, ktoré sú na vrchole tejto nečinnosti na hodinovom základe.Prinášajú mi niekoľkokrát denne, aby mi vedomí toho, čo sa deje.

"Je to spotrebováva viac každý deň, než by ste chceli, a to je dôležité komunikovať s oboma tímami, takže vedia, čo je rozvíjanie rovnako.

"z mojej osobnej skúsenosti brať Eurostar, ktoré prichádzajú do Lille, cestovanie autom sem na obed v meste, chodí a prezeranie pamiatok, sa cítim veľmi dobre.

"Je to osobné rozhodnutie, ľudia majú robiť, ale nemám žiadne pochybnosti o tom, čo robíme, a deje sa na akcii so všetkým, čo som videl dnes.

" som istý, že boli zrušenie, ale zároveň existujú aj ľudia, ktorí hľadajú na lístky, takže to môže byť šanca pre nich prísť.Myslím, že budeme mať plný štadión 13.000 kričiacich fanúšikov dres pre svoj tím. "

HAGGERTY, je 58-ročný zo Spojených štátov, ktorí len zaberalo úlohu v septembri poprel udalosť nikdy nebol v jeho blízkosti je odvolaná. On povedal: "Boli sme nasledujúce pokyny a vidieť, čo sa vyvíja. V jednej chvíli sa niekto povedal:, Kedy hodláš urobiť rozhodnutie?


'A ide mi to:, My sa rozhodnúť, že je čas, aby sa rozhodol.'

"Sme po celý navádzanie a budeme tak robiť aj naďalej. Vzali sme toľko krokov na štadióne, aby sa ubezpečil, máme najlepší plán na svojom mieste. Mesto sa zdá byť veľmi príjemné.. Chodia po uliciach ľudia sa zdajú byť v pokoji a ísť o ich podnikania, čo je naozaj to, čo by malo byť na svete "Británia a Davis Cup: História zatienená uprostred chladu neistoty | Kevin Mitchell Viac

Bezpečnostné obavy oneskorením príchod britského tímu do 24 hodín. Namiesto toho, aby lietajúce do Bruselu v nedeľu, že objednaný súkromný tryskáč na letisko Flanders v pondelok.Ktorá zase presvedčil kapitána, Leon Smith, proti rozhodovaní o včasnom rozhodovaní o tom, či Kyle Edmund alebo James Ward by jeho druhá singles hráč po boku Andy Murray.

Ward mal dlhú prax s Murrayom ​​v stredu po tom, Scot zasiahol s Edmundom v pondelok a utorok, a pár bol nastavený zistiť svoj osud v stredu večer. Smith musí dokončiť svoje štyri-obsadiť tím hodinu pred žrebovaním vo štvrtok popoludní

tréner Nick Weal povedal. "Nie je to bude inak na ďalších vzťahov.Čo sa zvyčajne stane, je v stredu večer sa stretneme, tréneri a lekársky tím, a hovoríme o tom potom Leon urobí svoje rozhodnutie a povedať chlapcom.

Bet365-Podrobnosti tu

"Leon pravdepodobne chcel oznámiť trochu skôr, ale situácia bolo všetko trochu nervózny cez víkend, kedy sme nevedeli, či sme prišli, alebo nie. Myslím, že je správne, aby oneskorili rozhodnutia. "

Bet365-Okamžitý bonus

Няма коментари:

Публикуване на коментар