четвъртък, 13 април 2017 г.

Steelers vyhrať, ale stratiť Big Ben a Tom Brady hádže 400. touchdown priechod

Nie NFL tím chce vidieť tvár svojho volebného váľali po zemi schmatol koleno. Keď ste Pittsburgh Steelers a Ben Roethlisberger už vás viedlo k dvom titulom Super Bowl, a zostáva najlepšie nádejou pre druhých, je to obzvlášť znepokojujúce pocit.

Došlo Roethlisberger v druhej polovici Steelers "12-6 víťazstvo v St Louis v nedeľu, jazda mimo vozík s ľavom kolene natiahnuté v ťažkej situácii. Po hre, funkcionári družstiev označilo za že ich quarterback nebol zlomil nohu, a môže mať tiež unikol vážnemu poškodeniu.

Neskôr v nedeľu, médiá uviedla, že Roethlisberger má MCL podvrtnutie a kostnej modrinu, na zdroj informovaný o zranenie.Steelers quarterback sa očakáva, že bude mimo štyri až šesť týždňov, ale zdá sa Roethlisberger neutrpelo žiadnu škodu na jeho ACL -., Ktoré by si teoreticky skončila jeho sezóna

, On je hodnotená ' tréner Pittsburghu Mike Tomlin povedal po zápase. "Dal som vám všetky informácie, ktoré mám. Dám ti viac, keď som si to. "

Nikto v Pittsburghu chcel vidieť začiatok Michael Vick éry. Bývalý Falcons a Eagles quarterback bol slušný nedeľu dokončenie päť šesť prejazdov na 38 yardov, ale Steelers potrebujú Roethlisberger vrátiť v prípade, že očakávajú, aby sa postseason beh.

Ale bolo to špeciálne deň všetkým okolo St. Louis.Dve hodiny pred Roethlisberger zapadlo displej pre-hra ohňostroj šiel rozbitý a uhlíky padol na trávnik, ktorým ju v plameňoch. Štadión pracovníci rýchlo uhasiť oheň a musel vysať popol a spomaľovač horenia, než hra mohla začať.

Zabudnite na spálené trávnik v St Louis, vlastenci opäť sa zdajú byť na spálenej krajiny misiu. Oni pošliapal v Jacksonville Jaguars 51-17. Sú 3-0 v tomto roku, v ktorom boli predpokladať, že mu začali sezónu bez Tom Brady a boli zaoberajúce sa reálne obvinenia z podvádzania. Zatiaľ majú outscored súperom 199-70, a Brady dnes hodil 400. touchdown prihrávku proti obležených Jaguars.V poslednej dobe hrali s takým hnevom, tryskanie každý tím hrali bol 2007 - rok oni boli chytení nahrávať Jets tím signály v čom stal sa nazýva "Spygate." To obdobie šli 16-0, zaznamenávať menej ako 27 bodov iba dvakrát.

Cowboys sú pri pohľade na asi mesiac bez ich franšízových rozohrávač Tony Romo. Za pol nedeľu vyzerajú v pohode s Brandon Weeden ako jeho nahradenie, a to najmä s Joseph Randle trhá cez Falcons čoskoro. Ale nezáleží na tom, kto hrá quarterback pre Dallas Cowboys v prípade, že sa nemôže zastaviť súpera.Atlanta prijímač Julio Jones pripísal dve druhá polovica pris tátia ako Falcons skóroval všetkých 22 Druhá polovica bodov v 39-28 cestnú víťazstvo.

Feelgood príbeh dňa bol mal byť matchup z bratov McCown, Luke a Josha. Luke sa nahradí zraneného Drew Brees v New Orleans a Josh si získal jeho počiatočné prácu v Clevelande.

Ale to nebol šťastný koniec pre jeden brat. Josh hral celkom dobre, hádzanie na 341 yardov a dve pristátie, ale bol prehral by lupiči second-ročnej rozohrávač Derek Carr, ktorý sa rýchlo stáva hviezdou. Carr vrhal pre 314 yardov a dve pristátie a beží späť Latavius ​​Murray sa uchádzal o 139 a pristátie v Oaklande 27-20 víťazstvo.Prekvapujúce lupiči sú teraz 2-1.

Luke McCown Deň nebol tak produktívny ako jeho brat. Mal 310 pominuteľných yardov a bez pristátia, ale ešte zvládal tlačiť Svätej, aby počas piatich bodov porazil Carolina, čo by to bolo jeho prvá hra-vyhrávať autom od roku 2007. Je zaostali a Panthers vyhrali 27-22.

< p> To vysvetľuje ťažkosti pre New Orleans, ktorí sú 0-3 a vo vážnom nebezpečenstve, že uvidí svoju sezónu kolaps.S ohľadom na platový strop problémy, ktoré im nútení odhodiť talentovaných hráčov pred rokom, Svätí záznam je pochopiteľné, ale len málo tímy majú stále pochádza z takej ponuré začať robiť Playoffs.

Toto je poloha v ktorom Baltimore ocitá po prehre 28-24 do Cincinnati.

Menšie dire je situácia Indianapolis Colts, ktorý vlani hral na majstrovstvách AFC a bol čakal, že je Super Bowl uchádzačovi znova.Cez skorých bojov vo svojich prvých dvoch hrách a obrany, ktorá dovolila Marcus Mariotovi hodiť na 367 yardov, Indianapolis dokázal vyhrať svoju prvú hru, 35-33 proti Titanov, aj keď quarterback Andrew Luck nebol ostrý hádzať dva odposluchy a straty šmátrať.

obkľúčení Eagles tiež vyhral svoju prvú hru porazil Jets 24-17.


Няма коментари:

Публикуване на коментар