вторник, 11 април 2017 г.

Zatknúť sadzbu NFL nižšia ako u všeobecnej populácii USA,, prekvapujúce 'Štúdia zistila,

Sadzba zatknutie pre všeobecnej populácii USA bol takmer dvakrát vyššia ako u NFL hráčov od roku 2000 do roku 2013, nová štúdia zistila, podkopáva dojem, že futbalové hviezdy sú náchylnejšie ku zlé správanie.

Výskumníci z University of Texas a Florida State oproti celkovej miery zachytenie medzi 1.952 NFL hráčov s muži vo veku od 20 do 39 rokov v celej krajine medzi, a povedal, že štúdia preukázala, "väčšina NFL hráčov nepáchame trestné činy."

Niekoľko vysoko sledované udalosti, vrátane usvedčenie z vraždy bývalého New England Patriots hviezda Aaron Hernandez a prípadov domáceho násilia týkajú Adrian Peterson a Ray Rice, hodili pozornosť na NFL a správanie hráčov.

Ale Alex PIQUER, Betclic-Registrácia zdarma University of Texas v Dallase profesor kriminológie a spoluautor štúdie, povedal: ". Táto štúdia bola prekvapujúce vzhľadom k príbehu, ktorý existuje tam, že NFL má problém kriminality

"Ale väčšina NFL hráčov nepáchame zločiny.Ľudia strácajú zo zreteľa to. Získate tieto jeden alebo dva obrazy a sú strašné udalosti. Ale tieto veci nie sú vykresliť presný obraz o tom, čo NFL hráči sú zapojení. "

V štúdii s názvem,Národní Felon League?Porovnanie NFL Zatýkanie v bežnej populácii Zatýkanie, 'bol zverejnený na internete neskoro v pondelok v časopise Journal of Criminal Justice a objaví sa v problematike októbrovom.


Piquer a dvoma spoluautormi namerané zatýkací ceny za celkové kriminality, majetkovej trestnej činnosti, násilná kriminalita a verejný poriadok kriminalita, ktorá zahŕňa zatýkanie pre trestné činy, ako je držanie drog a výtržníctva.

sadzba zatknutie pre širokú verejnosť bola rozhodne vyššia ako NFL hráčov v každom ročníku štúdia a po väčšinu rokov bolo až dvakrát väčšia, štúdia zistila.

Piquer študijné nezahŕňala domácemu násiliu, pretože FBI nerozloží trestných činov v tejto oblasti.

"dlho sme si uvedomili, že zatknutie sadzby NFL hráči sú ďaleko nižšie ako u bežnej populácie," povedal Charles Way, NFL je viceprezidentom zapojenie prehrávača

"Všetci v lige -. trénermi, hráčmi a vedenia - sa koná na vyšších štandardov zodpovedného správania kvôli tomu, čo mne ans byť spájaný s NFL. "

NFL hráči, však, mal vyššiu rýchlosť zatknutý za násilné trestné činy, ako útokov a vrážd, v š iestich z 14 rokov študoval.

násilnej trestnej činnosti sadzby zatknutie v NFL špicatý v rokoch 2004 a 2008, zatiaľ čo násilnej kriminality zatknutie miera všeobecnej populácii je stagnovala, štúdia zistila.

Betclic-Viac informácií

Няма коментари:

Публикуване на коментар